Interieurbouw

Bouwbedrijf van der Meulen heeft de zolder volledig geïsoleerd en verbouwd inclusief de kastwanden uit eigen werkplaats, wilt u ook een maatwerk verbouwing, bouwbedrijf realiseert de gehele verbouwing inclusief schilderwerk, ontzorgen door bouwbedrijf van der Meulen, heel gewoon!

Grote dakkapel

Ook voor een grote dakkapel kan prefab een snelle bouwtijd opleveren, bouwbedrijf van der Meulen kán in een minimale plaatsingstijd van één dag een dakkapel plaatsen van bijna 10 meter, ook is het gehele dak van het woonhuis geïsoleerd naar een hoge isolatiewaarde. Prefab dakkapellen uit eigen werkplaats is geen probleem voor bouwbedrijf van der Meulen.

Aanbouw klassiek

Deze geheel nieuwe aanbouw en verbouwing van een woning in een klassieke stijl is in Rozenburg gerealiseerd. Bouwbedrijf van der Meulen kan dit volledig en inclusief alle details voor u verzorgen, zelfs als u in de woning woont hoeft verbouwen geen probleem te zijn met bouwbedrijf van der Meulen.

Aanbouw met lichtstraat

Deze aanbouw met lichtstraat aansluitend tegen de gevel is met zijn extra afmeting van ruim 3.5 meter diep prima voorzien van daglicht zonder dat er geluidsoverlast optreedt zoals bij een lichtkoepel.